The Year 2020..

Maandag, 17 augustus 2020

Inmiddels zijn we bijna 2 jaar verder dan de blog hieronder. 

Ik denk dat vrijwel iedereen in twee jaar tijd enorm verandert, misschien ben je van baan gewisseld, heb je een doel bereik of heb je een nieuwe relatie. Voor mij is er de afgelopen twee jaar enorm veel veranderd. Zoals jullie vast al hebben gelezen ben ik inmiddels moeder.

 

Maar dat is niet het enige wat er is verandert, ik was op zoek naar een koophuis maar vlak voordat ik zwanger werd had ik besloten om een andere auto te kopen. Echter kwam ik na een klein maandje erachter dat ik zwanger was, toen moest ik mijn plannen voor een koophuis uitstellen. 

 

Ik moest zorgen dat ik zo snel mogelijk een geschikt huisje kon vinden voordat Elay werd geboren. Binnen 2 maanden had ik een nieuwe woning! De auto die ik had gekocht, moest ingeruild worden voor een auto waar een kinderwagen in kon. En last maar not least moest ik in 2020 afstuderen voor de studie die ik naast mijn fulltime baan volg.

 

Dit alles is mij gelukt, puur en alleen omdat ik er vierkant achterstond en mijzelf dwong om het uiterste uit mijzelf te halen.

Ik ben veel positiever in het leven gaan staan en ik heb gemerkt dat wanneer je positief denkt en vooruit denkt dat er echt mooie dingen op je pad komen.

 

En geloof me, het was niet altijd makkelijk. Corona kwam om de hoek kijken, de klachten die ik heb meegemaakt van het hele corona virus zijn waarschijnlijk hetzelfde als die van jullie. 

 

Maar wat was ik trots op mijzelf toen ik mijn diploma in ontvangst kon nemen! Een nieuw huis, een prachtige zoon en mijn HBO diploma.

 

2020 is absoluut een heel vreemd jaar, maar zoals je kan begrijpen is en blijft 2020 voor mij een heel speciaal jaar.

 

Liefs, Char

                                    *Blessed - Thankful - Focused*