10. Fashion blog

De laatste tijd valt me op dat ik veel complimenten ontvang over mijn kledingstijl.  

Ook krijg ik geregeld vragen hoe ik op bepaalde combinaties kom of waar ik kledingstukken koop.

Over het algemeen draag ik de meeste kledingstukken van Zara en She Clothes Roermond. Natuurlijk koop ik ook wel bij andere winkels, maar dit zijn echt mijn twee favo winkels.

 

Qua stijlen kan ik je echt niet adviseren want ik trek oprecht aan waar ik mij lekker bij voel die dag.

Sta ik op met het gevoel dat ik op zakelijk gebied ga knallen, dan draag ik een mooie pantalon met hoge hakken en een blazer of een mooie stijlvolle jurk met hoge hakken. In ieder geval iets met hakken.

 

Als ik een spontane bui heb en gewoon met iedereen leuk wil kletsen dan draag ik een stijl waar een basic, stijlvol kledingstuk gecombineerd wordt met een speelse look. (denk hierbij aan een jurkje met plooien, een panty met stippen met doctor martens en om de look compleet te maken daarop een leuk jasje of blazer)

 

Maar heb ik lange dagen achter de rug of heb ik haast en boeit het me totaal niet wat andere mensen van mij vinden dan chill ik ook gewoon lekker in een trainingspak. Ik ben helemaal weg van de pakken van Black Bananas, maar ook gewoon een makkelijke outfit van Nike of een joggingpakje van Adidas. Ik ben helemaal fan.

Natuurlijk probeer ik het wel altijd zo te combineren dat de stijl wel heel vet is, maar hoe ik het doe? Geen idee, ik doe eigenlijk ook maar wat!

 

Wel leek het me erg leuk om wat foto’s te delen van de verschillende stijlen die ik afgelopen 1,5 jaar heb gedragen te delen.

 

Liefs, 

Char♡ 

 

Vind je het nu toch heel moeilijk om jezelf te stijlen en zou je hier graag advies bij willen en ben je stiekem ook wel benieuwd welke kleding echt bij jouw figuur past?

Neem dan contact op met Valerie van www.sheclothes.nl voor een op maat gemaakt kleding advies of personal styling.